Walk + Write

De zomer is in aantocht! En wat is er in de zomer lekkerder dan er ’s ochtends op uitgaan? Daarom geen Writing in the chapel deze zomer, maar schrijf/wandelsessies in het bos.

Deze schrijf/wandelsessies noem ik ‘Walk + Write’. Zowel wandelen in de natuur als schrijven zorgen ervoor dat je buiten je dagelijkse sleur komt en even tijd en ruimte geeft aan hetgeen wat je normaal wegstopt. Om die dubbele magie te ervaren, trek ik op verschillende zondagen deze zomer erop uit.

Wat kun je verwachten?
We pakken op deze dag een stukje van de natuurroute N70 mee. We starten bij Tante Koosje in Nijmegen en eindigen in Beek. Op dit pad staan verschillende bankjes met mooie landschappen om over uit te turen en je gedachten de vrije loop te laten gaan. Ook op papier! Daarom krijg je van mij bij die bankjes verschillende schrijfopdrachten. Dit kunnen monologen zijn, observaties, gedichtjes, lijstjes. En nog veel meer.

Op een rustig tempo wandelen we zo richting Beek. Waar we uitkomen bij Brasserie Charley om de sessie af te sluiten met een lunch. Daarna kun je zelf beslissen of je de hele N70 nog afloopt of dat je met mij weer terugloopt naar het startpunt in Nijmegen.

Je kunt je op verschillende zondagen opgeven om samen met mij en anderen de natuur in te gaan en te schrijven. Per zondag is er plek voor maximaal 5 personen.

Wil je meedoen? Leuk!

Handig om te weten:

Tijd start: 10.00 uur bij ‘Tante Koosje’

Tijd eindigen: 13.30 uur bij Brasserie Charley

Prijs: 50 euro (ex. BTW)

Daarvoor krijg je: lunch (incl. 1 drankje), een notitieboekje en een mooi, inspirerend begin van je zondag

Enthousiast? Je bent meer dan welkom!

Reserveer een plekje op een van deze zondagen:

Zondag 30 juni

Zondag 7 juli

Zondag 11 augustus

Zondag 18 augustus

Zondag 25 augustus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.