Diensten en Werkwijze

Voor bijzondere verhalen mag je me altijd benaderen. Zowel journalistiek als voor de website van je bedrijf. Wil jij je als bedrijf differentiëren van de rest? Daar kunnen we samen voor zorgen met jouw verhaal. Het verhaal dat jou jou maakt en daarmee jouw bedrijf zo bijzonder.

Mijn werkwijze : we ontmoeten elkaar op een plek die jij fijn of bijzonder vindt. Een plek waar jij je verhaal makkelijker vertelt.

Ik werk deze uit en laat jou de teksten nakijken. Als we allebei tevreden zijn over het product, kan het worden gepubliceerd.

Deze teksten kun je vervolgens inzetten voor je website, sociale media en zelfs persberichten als je dat zou willen. Wil je constructief teksten, zoals blogs en interviews, voor jouw bedrijfspagina? Dat kan ook!

Schrijfcoaching

Wil je liever je teksten in eigen beheer houden, maar heb je een duwtje in de rug nodig als het gaat om het stellen van de juiste vragen over jouw communicatie? Of heb je net dat sprankje creativiteit nodig, waar je zelf de hele tijd op vast loopt? Ook hierin kan ik je van dienst zijn.

In 2023 heb ik een cursus tot schrijfcoach gevolgd. Hierin leer je hoe je mensen al schrijvend begeleid naar het beantwoorden van hun eigen vragen. Dit gebeurt op een intuïtieve en creatieve manier.

Dat is niet alleen fijn voor een individu, maar kan ook goed werken voor bedrijven. Daarom bied ik vanaf nu de volgende diensten aan:

Workshops voor bedrijven

Begin je net met je eigen bedrijf en weet je niet zo goed hoe je jouw verhaal moet verwoorden? Of ben je al een tijdje bezig en kan de communicatie beter? Wil je meer creativiteit in de communicatie naar buiten toe via sociale media? Of meer persoonlijke verhalen die echt uit de collega’s zelf komen? Ik kom graag een workshop op maat geven bij jouw bedrijf!

Ook in deze workshops ga ik aan de slag met creatief en intuïtief schrijven. Op deze manier leer je anders kijken naar je dagelijkse bezigheden én leer je communicatie op een andere manier aan te vliegen. Tijdens de workshop worden er al teksten opgeschreven die later in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Ik kom graag langs om de opties en vorm en inhoud van de workshop te bespreken. Aan de hand van de opties, stuur ik een offerte om ook de laatste zaken overeen te komen.

Wil je een afspraak maken? Leuk! Ik ben te bereiken via rothoffproducties@gmail.com

Persoonlijke schrijfcoaching

Blijf je maar rondlopen met dezelfde vragen? Blijf je steeds hetzelfde cirkeltje lopen en loop je om de paar maanden steeds tegen hetzelfde probleem aan? Of wil je gewoon graag een nieuwe kijk op oude zaken?

Door middel van creatief en intuïtief schrijven en verschillende schrijfopdrachten, kan ik je helpen met deze situaties. Dat kan op verschillende manieren. We kunnen gaan schrijven en wandelen in het bos of zoeken de rust op een andere plek. Dat is geheel aan jou.

Door de opdrachten die ik geef, krijg je handvatten om je eigen oplossingen op te schrijven én je eigen conclusies te trekken. Het zijn de eerste stappen om je eigen cirkels te doorbreken. Of gewoon om even alle ruis uit je hoofd te halen. Zodat er ruimte is voor een volgende stap in al je plannen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een berichtje naar rothoffproducties@gmail.com en dan antwoord ik zo snel mogelijk met de opties.