Werkwijze

Voor bijzondere verhalen mag je me altijd benaderen. Zowel journalistiek als voor de website van je bedrijf. Wil jij je als bedrijf differentiƫren van de rest? Daar kunnen we samen voor zorgen met jouw verhaal. Het verhaal dat jou jou maakt en daarmee jouw bedrijf zo bijzonder.

Mijn werkwijze : we ontmoeten elkaar op een plek die jij fijn of bijzonder vindt. Een plek waar jij je verhaal makkelijker vertelt.

Ik werk deze uit en laat jou de teksten nakijken. Als we allebei tevreden zijn over het product, kan het worden gepubliceerd.

Overige diensten
Kun je, naast je persoonlijke verhaal, ook andere aanpassingen gebruiken voor je website of sociale media? Ik help je graag met het herschrijven van web-teksten of het schrijven en bedenken van content strategieƫn.

Ook voor het aanpassen van de tone of voice van je sociale media-berichten, draai ik mijn hand niet om. Aan de hand van jouw wensen, maak ik nieuwe content waarbij jouw bedrijf beter uit de verf komt.